Bitcoin Nu De weg naar de rijken – Wat kunt u nog meer verwachten?

De reis van Bitcoin is dit jaar bitterzoet geweest. Na een wat wankele start aan het begin van het jaar lijkt de digitale munt nu grenzen te gaan verleggen. De grootste cryptocentrale heeft een prachtig vierde kwartaal van het jaar achter de rug en heeft in 49 dagen een nieuw record (ATH) bereikt. Bitcoin heeft sinds het begin van het jaar een waardestijging van meer dan 270% bereikt, waarbij de digitale munt voor het eerst in zijn geschiedenis de grens van $20.000 passeerde en op 19 december boven $24.000 uitkwam.

Terwijl de digitale munt golven blijft maken, is er een ongewone stroom van interesse van een niet zo bekende bron. Het is geen geheim dat de adoptie van de Bitcoin Evolution nu van het dak af is omdat het stigma eromheen geleidelijk aan in stukken wordt gebroken. Grote spelers uit Wall Street en institutionele beleggers duiken dit jaar in cryptokringen. Bitcoin verandert geleidelijk aan in een go-to voor vermogende personen in de financiële scènes, aangezien de markt een instroom van hoge aankopen van deze topfiguren in de financiële wereld registreerde.

Volgens rapporten hadden investeerders die minstens 1.000 bitcoins kochten, met een geschatte waarde van ongeveer 23 miljoen dollar, rekeningen die niet ouder waren dan negen maanden.

In de laatste drie maanden heeft deze groep mensen voor $11,5 miljard aan bitcoin gekocht en zijn ze deze paar maanden deels gecrediteerd met de piek in de bitcoin prijs. Grote namen in Wall Street zoals Paul Tudor Jones, Bill Miller en Stanley Druckenmiller hebben allemaal een aanzienlijke hoeveelheid bitcoin gekocht dit jaar, en hebben ze daarbij ook nog eens onderschreven.

Rick Rieder, het hoofd van de Fundamental Fixed Income business, en hoofd van het Global Allocation Investment Team vertelden verslaggevers dat Bitcoin er is om te blijven en zoveel mogelijkheden biedt. Rick houdt toezicht op activa met een waarde van meer dan 1,8 biljoen dollar. Ricardo Salinas Pliego, een Mexicaanse media miljardair, onthulde onlangs ook dat hij 10% van zijn liquide middelen in Bitcoin heeft geïnvesteerd.

Bitcoin lijkt de acceptatie van de mainstream te hebben verpakt als rijke investeerders die ooit de digitale munt belachelijk hebben gemaakt, en die zich nu terugtrekken uit hun woorden. Visa Inc. en PayPal zijn allemaal reuzen in de financiële wereld die cryptocurrencies hebben omarmd en plannen hebben uitgerold om de rekeninghouders in staat te stellen cryptocurrencies te gebruiken.

Bitcoin Now The Go-To For The Wealthy – What To Expect Next

Bitcoin is ook ineens een schild tegen de legitieme inflatie voor investeerders geworden en nu staan er nog veel meer klaar om zich bij de bitcoin bandwagon aan te sluiten. De huidige bitcoin bullish run zal naar verwachting de komende maanden voortduren en de markt zou een ongekende betrokkenheid kunnen zien van multimiljoenen investeerders.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.