STJÄRNORNA STÄLLER FÖR BITCOIN Då DET BÖRJAR ATT LAGA EN IDEAL “LÅNG INSTALLATION”

Bitcoin slår för närvarande den nedåtgående trenden på marknaden och klättrar högre och uttrycker enorma tecken på styrka när den närmar sig 11 000 dollar.

Det är viktigt att notera att det finns ett visst motstånd inom regionen 11 000 $ som det måste övervinna för att den ska se ytterligare uppåt.

En faktor som kan driva den pågående uppgången är flygningen till kvalitet som ses bland handlare
Det verkar som att investerare flyr från mindre altcoins och mer spekulativa tokens till förmån för BTC – vilket allmänt ses som ett säkerhetsspel på kryptomarknaden.

Som sådan noterar en analytiker att han tror att Bitcoin Lifestyle har ytterligare utrymme att köra på kort sikt

Bitcoin och den aggregerade kryptovalutamarknaden har sett en viss intensiv turbulens under senare tid. BTC spenderade två veckor på att sväva runt 10 000 dollar då köparna försökte stoppa en paus under denna viktiga supportnivå.

Detta skapade en viss instabilitet på altcoin-marknaden, som aldrig helt har återhämtat sig den dynamik den skapat under de senaste månaderna.

Medan vi talade om BTC: s tekniska utsikter förklarade en analytiker att det finns några viktiga nivåer som kryptovalutan måste göra anspråk på på kort sikt, vilket alla kan ge sina tekniska utsikter en allvarlig boost.

Han konstaterar att ett avbrott över regionen 11 000 $ kan ge en perfekt lång installation.

BITCOIN VISAR TECKNAR AV STYRKA OCH TRYCK PÅ ALTCOIN

I skrivande stund handlar Bitcoin upp drygt 1% till sitt nuvarande pris på 10 950 dollar. Det handlar om det pris som det har handlat under hela morgonen, och det verkar stå inför ett visst motstånd på 11 000 dollar.

Med detta sagt är styrkan den har sett under de senaste dagarna lovande och verkar tyda på att ytterligare uppåt är överhängande.

Fortsatt turbulens på altcoin-marknaden kan hjälpa till att driva Bitcoin ännu högre, eftersom handlare kan konvertera sina tokens till BTC för att bevara sitt kapital.

ANALYST: BTC-FLASHES LOVANDE TECKEN SOM DET NÄRMER NYCKELNIVÅER

Bitcoin närmar sig nu några viktiga nivåer som bör följas noggrant. En analytiker pekade på dessa nivåer i en nyligen tweet, inklusive dess diagonala motstånd, dess intervall EQ, liksom dess stöd / motstånd med låg tidsram.

”BTC – Nu när vi har fått en lite tillbakadrag kommer detta att bli en ännu bättre lång inställningsimo. Återkrav LTF S&R, Diagonal Resistance, sedan EQ och jag kommer in med mitt första intresseområde som Range High, ”förklarade UB.

Dessa nivåer ligger huvudsakligen mellan $ 11 000 och $ 11 200, vilket gör en fast paus över denna region som är avgörande för Bitcoin för att se betydligt längre uppåt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.